• Hell Magnum Classic energiaital tutti frutti ízű 500ml

12db/Karton • min:1Karton

A HELL klasszikus íz-változatával töltött Magnum igazi fegyver, ha valaki nagyobb adag energiára vágyik. A tekintélyt parancsoló, 500 ml-es doboz természetesen már az idei, megújult dizájnnal készült, a megszokott minőségben és tuttifrutti ízben, 32mg/100ml koffeintartalommal!

Összetétel:

Koffein: A koffein egy xantin alkaloid, ami olyan különféle növényekben (ill. részeikben) található meg, mint a kávé- és kakaóbabok, tealevelek, guarana bogyók és a kóla dió, továbbá adják üdítőitalokhoz és vényköteles, valamint recept nélkül kapható gyógyszerekhez is. A koffein éberségfokozó és figyelemfenntartó képessége jól dokumentált, továbbá elsődleges hatásmechanizmusa, mint a központi idegrendszer serkentő, adenozin antagonista hatásának köszönhető. Az adenozin a testben előforduló természetes vegyület, ami hírvivő szerepet játszik az agyi aktivitás szabályozásában és az ébrenléti, valamint alvási állapot változtatásában (fáradtságjelző). A koffein blokkolja az idegszövet, beleértve az agy, adenozinspecifikus receptorait, így tartva fenn az éber állapotot. Ily módon a koffein képes fokozni a szellemi és fizikai erőfeszítést a kifáradás előtt. A pörkölt őrölt kávé átlagos koffeintartalma 85mg/150ml (1 csésze), az instant kávéé 60mg, a koffeinmentes kávéé 3mg, a tealeveleké, ill. a filteres teáé 30mg, az instant teáé 20mg, és 4 mg a kakaóé vagy forró csokoládéé. Egy pohár (200ml) üdítőital 20-60mg közötti koffeint tartalmaz.
Glükuronolakton:A glükuronolakton egy az emberi test által is termelt kémiai anyag és jelen van, mint a kötőszövetek fontos összetevője.

B-Vitamin csoport:

A HELL B2, B5, B6 és B12 vitaminokat tartalmaz:
B2: Segíti a szénhidrátok, a fehérjék és a zsírok anyagcseréjét.
B3: Segíti a szénhidrátok, a fehérjék és a zsírok anyagcseréjét.
B5: Kulcsfontosságú szerepet játszik a tápanyagcsere folyamatokban.
B6: A B6-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, a normál fehérje- és glikogén-anyagcserében valamint hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
B12: A B12-vitamin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban és hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

Hell Magnum Classic energiaital tutti frutti ízű 500ml