• Hell Classic energiaital tutti frutti ízű 250ml

24db/Karton • min:1Karton

Aludtad már át a napot nyitott szemmel? Kellene még egy lökés, hogy a maximumot tudd nyújtani? Leragadnak a szemeid de még vezetned kell, hogy odaérj? Kiadnád, ami benned van de lemerültek az elemeid? Kellene valami ami beindítja a napot vagy gázt ad a bulinak? Vagy csak kihoznád magadból az ördögöt? Akkor van számodra egy ördögien csábító ajánlatunk! A HELL energiaital a benne lévő hatóanyagoknak és vitaminoknak köszönhetően felpezsdít, energiát ad és beindít, hogy mindig teljes fordulatszámon tudjon pörögni az agyad és a tested. Ha nem akarod, hogy az élet kétszázzal elhúzzon melletted, kapcsolj magasabb sebességre a HELL-el! Amit a HELL ad Neked: fokozott teljesítőképesség, fokozott koncentrációs képesség, rövidebb reakcióidő, éberség, jobb hangulat és jobb anyagcsere. A HELL segít koncentrálni vizsgaidőszakban; ébren tart, ha nem aludtál túl sokat előző este; jól jön, ha sokáig kell dolgoznod; ha fáradt vagy, de még haza kell vezetned, hogy hazajuss, vagy ha az éjszakát nem alvással szeretnéd tölteni. Minőségi energiaital elérhető áron, mert az energia Neked is jár!

Összetétel:
Koffein: A koffein egy xantin alkaloid, ami olyan különféle növényekben (ill. részeikben) található meg, mint a kávé- és kakaóbabok, tealevelek, guarana bogyók és a kóla dió, továbbá adják üdítőitalokhoz és vényköteles, valamint recept nélkül kapható gyógyszerekhez is. A koffein éberségfokozó és figyelemfenntartó képessége jól dokumentált, továbbá elsődleges hatásmechanizmusa, mint a központi idegrendszer serkentő, adenozin antagonista hatásának köszönhető. Az adenozin a testben előforduló természetes vegyület, ami hírvivő szerepet játszik az agyi aktivitás szabályozásában és az ébrenléti, valamint alvási állapot változtatásában (fáradtságjelző). A koffein blokkolja az idegszövet, beleértve az agy, adenozinspecifikus receptorait, így tartva fenn az éber állapotot. Ily módon a koffein képes fokozni a szellemi és fizikai erőfeszítést a kifáradás előtt. A pörkölt őrölt kávé átlagos koffeintartalma 85mg/150ml (1 csésze), az instant kávéé 60mg, a koffeinmentes kávéé 3 mg, a tealeveleké, ill. a filteres teáé 30mg, az instant teáé 20mg, és 4 mg a kakaóé vagy forró csokoládéé. Egy pohár (200ml) üdítőital 20-60mg közötti koffeint tartalmaz.
Glükuronolakton: A glükuronolakton egy az emberi test által is termelt kémiai anyag és jelen van, mint a kötőszövetek fontos összetevője.

B-vitamin csoport:
A HELL B2, B5, B6 és B12 vitaminokat tartalmaz:
B2: Segíti a szénhidrátok, a fehérjék és a zsírok anyagcseréjét.
B3: Segíti a szénhidrátok, a fehérjék és a zsírok anyagcseréjét.
B5: Kulcsfontosságú szerepet játszik a tápanyagcsere folyamatokban.
B6: A B6-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, a normál fehérje- és glikogén-anyagcserében valamint hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
B12: A B12-vitamin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban és hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

Hell Classic energiaital tutti frutti ízű 250ml

Kapcsolódó termékek